Gratis thuisbezorgd v.a. 30,- 

Over Vers in huis

Vers in Huis - Kwaliteit en dat proef je!

Wie wij zijn? Wij zijn jóuw specialist op het gebied van alle versproducten! Denk hierbij aan groente en fruit, maar ook aan verse salades, kaas, noten en nog veel meer. Wellicht ben je ook bekend met onze fysieke winkel, ‘’Vers in Grijpskerk’’. Sinds 2016 runnen wij deze speciaalzaak met veel plezier. Met ‘’Vers in Huis’’ maken we het mogelijk om al je verse boodschappen binnen no-time bij jou in huis te hebben staan!

Onze missie

Als “Vers in Huis” willen we gezond leven gemakkelijker maken. Het kan af en toe best een opgave zijn om gevarieerd, gezond en vers te eten. Wij gaan graag samen met jou die uitdaging aan door bij jou thuis de lekkerste versproducten te bezorgen. Samen op weg naar een gezonde levensstijl! Doe je mee?

Over Vers in huis.nl
Waarom kies je voor Vers in huis.nl?

Waarom kies je voor ons?

Als je houdt van gezond en lekker eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er is veel mogelijk! We denken graag met je mee. Zo kun je iedere geplaatste bestelling gemakkelijk terugvinden. Óf je kiest voor een Vers in Huis groente- of fruitpakket, zorgvuldig door ons samengesteld. Wie zei dat boodschappen doen niet snel kan?

Wij hebben kennis van onze producten en willen die kennis graag met je delen. Daarom kun je op deze website extra veel informatie vinden over de producten. Zo ontdek je bijvoorbeeld waar onze producten vandaan komen en vertellen wij je wie onze vaste telers zijn. Daarover zijn we eerlijk en transparant. Verder leggen we uit hoe de producten het beste bereid kunnen worden en wat de voedingswaarde is. Daardoor weet je precies wat je eet en hoe je dat het lekkerste kunt klaarmaken!

Wij zijn tegen voedselverspilling. Daarom kun je de meeste producten in aangepaste hoeveelheden afnemen, zodat je altijd precies genoeg hebt. We zorgen voor uitstekende kwaliteit, zodat je altijd optimaal en bewust kunt genieten van je maaltijden.